Hoe u uw Gmail-hersteladres kunt wijzigen?

 


Bent u momenteel op zoek naar een toepassing voor sociale media waarmee u tegelijkertijd aan uw officiële en privébehoeften kunt voldoen? Als uw en uw antwoord ja is, moet u zo snel mogelijk meer te weten komen over een softwareprogramma genaamd Gmail. Het is een platform dat op de markt is gebracht door een gerenommeerd technologiebedrijf genaamd Google.

Je hebt er misschien al van gehoord, aangezien het tegenwoordig een van de meest betrouwbare en efficiënte organisaties ter wereld is. Daarom moet u er rekening mee houden dat u zo snel mogelijk meer wilt weten over hoe de talrijke tools die door deze applicatie worden geleverd, met de hulp van het Gmail-ondersteunings team.

U kunt dit softwareprogramma gebruiken om zonder enige moeite contact op te nemen met mensen over de hele wereld, met uw vrienden te praten, reclame te maken voor uw merk, vergaderingen te organiseren, uw evenementen te plannen, enz. Al deze aspecten dragen meer bij aan de populariteit van het socialemediaplatform dan u denkt.

Is dit een van de eerste keren dat je hebt geprobeerd een multifunctioneel platform voor sociale media, zoals Gmail, te downloaden en in te stellen op je computer, laptop of smartphone? Als uw antwoord ja is, weet u misschien niet zeker wat u moet doen of waar u moet beginnen.

Maar is dat een goede reden om op te geven? Nee. Dat komt omdat het technische ondersteunings team van Gmail 24 uur per dag beschikbaar is om uw problemen binnen korte tijd op te lossen. Het enige dat u hoeft te doen, is hen vertellen over het probleem dat u ondervindt, en zij zullen contact met u opnemen met nuttige tips.

Verder zijn er enkele instructies die u in gedachten moet houden als u uw Gmail-hersteladres wilt wijzigen. Laten we ze nu eens nader bekijken:

  1. Het eerste dat u hoeft te doen, is de Gmail softwaretoepassing openen en inloggen op uw profiel
  2. Wanneer u zich in het hoofdvenster bevindt, opent u onmiddellijk de pagina Instellingen
  3. Tik op de tegel Herstelopties wijzigen die u op de volgende pagina vindt die wordt geopend
  4. U vindt een lijst met e-mailadressen in het volgende venster, tik op de tegel Bewerken die u zult vinden
  5. Wijzig uw adres dienovereenkomstig en tik op Opslaan.
U kunt het ondersteunings nummer van Gmail Bellen als u andere suggesties wilt ontvangen.

     Gerelateerde blogs :- Hoe een e-mail te verzenden met Gmail ?


Popular posts from this blog

Hoe Gmail-labels toevoegen?

it service

Hoe Gmail-gespreksweergave inschakelen?