Hoe een e-mail te verzenden met Gmail ?

 

Deze wikiHow leert je hoe je een e-mail kunt versturen met behulp van Gmail. U kunt de Gmail-website gebruiken om e-mail te verzenden vanaf een computer, of u kunt de mobiele Gmail-app gebruiken om e-mail te verzenden vanaf een smartphone of tablet.

1. Op het bureaublad

1. Gmail openen. Ga naar https://www.gmail.com/ in de webbrowser van uw computer. Hiermee wordt je Gmail-inbox geopend als je bent ingelogd.

  • Als u niet bent aangemeld bij uw Gmail-account, voert u uw e-mailadres en wachtwoord in wanneer daarom wordt gevraagd.
2. Klik op + Opstellen. Het staat linksboven in je Gmail inbox. Hierdoor wordt een venster "Nieuw bericht" geopend in de rechterbenedenhoek van de pagina.

  • Als je de oude versie van Gmail gebruikt, klik je hier op COMPOSE.

3. Voer het e-mailadres van de andere persoon in. Klik op het tekstvak "Aan" of "Ontvangers" bovenaan het venster Nieuw bericht en typ vervolgens het e-mailadres in van de persoon naar wie u uw e-mail wilt sturen.

  • Om meerdere e-mailadressen toe te voegen, typt u het eerste e-mailadres, drukt u op Tab ↹ en herhaalt u dit met de andere e-mailadressen.
  • Als je iemand in de e-mail een CC of BCC wilt geven, klik je op de Cc-link of de Bcc-link helemaal rechts in het tekstveld 'Aan' en typ je het e-mailadres dat je wilt CC of BCC in het veld 'Cc'. " of "Bcc" tekstveld, respectievelijk.

4. Voeg een onderwerp toe. Klik op het tekstveld 'Onderwerp' en typ het onderwerp van de e-mail in.

  • Gewoonlijk beschrijft een e-mailonderwerp de kern van het e-mailbericht in een paar woorden.


5. Voer uw e-mailbericht in. Typ in het grote tekstvak onder het tekstvak 'Onderwerp' wat u maar wilt voor uw e-mailbericht.

6. Formatteer de tekst van uw e-mail indien nodig. Als u opmaak op uw tekst wilt toepassen (bijvoorbeeld vetgedrukt, cursief of opsommingstekens), markeert u de tekst waarop u de opmaak wilt toepassen en klikt u vervolgens op een van de opmaakopties onder aan het e-mailvenster.

  • Als u bijvoorbeeld een stuk tekst vet wilt maken, markeert u de tekst en klikt u vervolgens op B onderaan de e-mail.


7. Voeg eventueel een bestand toe. Om een bestand vanaf uw computer toe te voegen, klikt u op het Android 7 Paperclip-pictogram 'Bijlagen' onder aan het venster, selecteert u vervolgens het bestand of de bestanden die u wilt uploaden en klikt u op Openen (of Kiezen op een Mac).

  • U kunt op deze manier foto's toevoegen, of u kunt foto's rechtstreeks naar de hoofdtekst van de e-mail uploaden door op het pictogram "Foto's" Android 7 Afbeelding onder aan het venster te klikken, op Uploaden te klikken, op Foto's kiezen om te uploaden te klikken en indien nodig foto's te selecteren.

8. Klik op Verzenden. Dit is een blauwe knop in de linkerbenedenhoek van het e-mailvenster. Als u dit doet, wordt uw e-mail naar het/de opgegeven e-mailadres(sen) gestuurd.

U kunt het Bellen Gmail support nummer van als u andere tips wilt ontvangen.

Gerelateerde blogs :- Hoe de mobiele handtekening van Gmail uitschakelen?

Originele bron

Popular posts from this blog

Hoe Gmail-labels toevoegen?

it service

Hoe Gmail-gespreksweergave inschakelen?