Hoe Gmail-actiebevestigingen uit te schakelen?

Bent u op zoek naar een software programma waarmee u probleemloos aan uw privé- en officiële vereisten kunt voldoen? Als je antwoord ja is, zou je meer moeten leren over Gmail en wat het kan doen om je leven te veranderen. Het is een e-mailtoepassing die door een multinational genaamd Google in de technologische wereld is gebracht om het voor zijn gebruikers gemakkelijk te maken contact met mensen op te nemen.

Sinds de introductie is Gmail echter enorm populair geworden en wordt het tegenwoordig door bijna iedereen ter wereld gebruikt. Daarom moet u uw best doen om meer te weten te komen over hoe deze applicatie het u gemakkelijker kan maken met de hulp van het Gmail ondersteunings team zodra u tijd heeft.

Een van de beste onderdelen van dit software programma is dat u het e-mailadres kunt gebruiken om dienovereenkomstig in andere applicaties in te loggen. Niet alleen dat, maar het heeft ook flexibele tools, zodat u ze op de juiste manier kunt personaliseren.

Het maakt niet uit wie je bent of hoe goed je ook bent met technologie en internet, het kan best een uitdaging zijn om een ​​ingewikkeld e-mail programma op te zetten als dit je eerste keer is. Maar is dat een goede reden voor u om uw behoeften op te geven? Goed.

Dat komt omdat het technische ondersteunings team van Gmail u kan begeleiden, afhankelijk van uw gemak. Het is een groep goed opgeleide personen die vooraf grondig zijn opgeleid, dus u kunt uw vertrouwen in hen dienovereenkomstig stellen.

Anders dan dat, zijn er enkele instructies die u in gedachten moet houden als u Gmail actiebevestigingen wilt uitschakelen. Laten we ze nu eens nader bekijken:

  1. Het eerste dat u hoeft te doen, is het Gmail-e-mail software programma op uw computer of smartphone openen
  2. Nadat u bent ingelogd op uw profiel, bevindt u zich op de homepage. Tik op de tegel met drie lijnen in de linkerbovenhoek van het scherm
  3. U krijgt een lijst met opties, scrol omlaag en selecteer Instellingen
  4. Selecteer op de volgende pagina die wordt geopend het tabblad Algemene instellingen
  5. Er verschijnt een andere pagina met tal van alternatieven, ga naar het gedeelte Actiebevestigingen en vink het vakje uit naast de actie die u wilt uitschakelen

U kunt Bellen Gmail Nederland ondersteunings nummer  als u nog vragen of opmerkingen heeft.

Gerelateerde Zoekopdrach - Wat is het nut van een ster in Gmail

Popular posts from this blog

Hoe Gmail-labels toevoegen?

it service

Hoe Gmail-gespreksweergave inschakelen?