Hoe Gmail-profielfoto te verwijderen?

 

Wil je op de best mogelijke manier leven in een wereld die geobsedeerd is door technologie en internet? Als dat het geval is, is een van de belangrijkste dingen die u moet doen, investeren in geschikte en efficiƫnte softwareprogramma's zoals Gmail die uw leven aanzienlijk zullen veranderen.

Het is een van de meest relevante en betrouwbare sociale netwerkplatforms die u ooit zult tegenkomen, omdat het u met succes een aanzienlijk aantal tools zal bieden. Deze applicatie is tegenwoordig het meest betrouwbare en populaire e-mailsoftwareprogramma ter wereld. Daarom moet u uw best doen om er zo snel mogelijk meer over te weten te komen en zijn services met de hulp van het Gmail-ondersteunings team.

Zodra u gebruik gaat maken van de verschillende services die door dit bedrijf worden aangeboden, zult u ontdekken waarom het aanzienlijk nuttiger is dan andere applicaties. Een van de beste aspecten van het kiezen voor dit softwareprogramma is dat het verschillende veranderlijke tools heeft die u kunt aanpassen, afhankelijk van uw voorkeuren.

Gaat u door een moeilijke fase om erachter te komen hoe u kunt downloaden en de meest geschikte resultaten kunt behalen met de vele tools die worden aangeboden door een applicatie genaamd Gmail, aangezien dit uw eerste keer is? Als uw antwoord ja is, hoeft u zich geen zorgen te maken, aangezien het technische ondersteunings team van Gmail uw problemen binnen enkele minuten kan oplossen.

Het enige dat u hoeft te doen, is contact met hen opnemen en de problemen uitleggen waarmee u momenteel wordt geconfronteerd om de beste voordelen te krijgen. Je kunt ze bellen, sms'en, e-mailen of live chatten wanneer je maar kunt. Verder zijn er een paar tips die u kunt volgen als u bereid bent uw profielfoto te verwijderen. Laten we ze nu eens nader bekijken:

  1. Het eerste dat u hoeft te doen, is de Gmail toepassing openen en u aanmelden bij uw profiel
  2. Wanneer u zich in het hoofdvenster bevindt, tikt u op het profielpictogram in de rechterbovenhoek van het scherm
  3. Er is een nieuwe reeks opties voor u beschikbaar, tik op het camerapictogram dat u tegenkomt
  4. Tik op de knop Verwijderen in de volgende lijst met beschikbare alternatieven op uw scherm
  5. Bevestig uw actie en sla de wijzigingen op

U kunt het ondersteunings nummer van Gmail Bellen voor meer tips en oplossingen.

Gerelateerde blogs :- Hoe u uw Gmail-hersteladres kunt wijzigen?


Popular posts from this blog

Hoe Gmail-labels toevoegen?

it service

Hoe Gmail-gespreksweergave inschakelen?