Hoe Gmail-advertenties te stoppen?Het maakt niet uit wie je bent of hoeveel je internet gebruikt, je weet waarschijnlijk al van Gmail en hoe het je op verschillende manieren kan helpen. Het is een e-mailtoepassing die u kunt gebruiken om contact op te nemen met elk individu, ongeacht waar ter wereld ze zich bevinden.

Dat niet alleen, u kunt dit softwareprogramma ook gebruiken om zonder enige moeite documenten, video's, foto's enz. te verzenden. Daarom moet u er rekening mee houden dat u er zo snel mogelijk meer over te weten komt met de hulp van het Gmail-ondersteuningsteam. Het beste van het gebruik van deze mailingtoepassing is dat u binnen enkele seconden contact kunt opnemen met mensen.

Gmail is uitgerust met eersteklas technologie, zodat het zonder problemen uw e-mails naar iedereen kan sturen. Het is een van de belangrijkste redenen waarom zoveel mensen wereldwijd afhankelijk zijn van haar diensten.

Gmail is een van de meest populaire sociale netwerkplatforms die tegenwoordig beschikbaar zijn. Je kunt het voor allerlei activiteiten gebruiken, waardoor het handig voor je is om je levensstijl te verbeteren. Al deze elementen stellen u in staat om de meest geschikte resultaten te behalen en tegelijkertijd de kans op problemen met een ruime marge te verkleinen.

Ondervindt u problemen bij het instellen van Gmail en de vele functies en hulpmiddelen? Als uw antwoord ja is, hoeft u zich geen zorgen te maken. Het is omdat het technische ondersteunings team van Gmail hier is om u oplossingen te bieden.

Deze personen zijn grondig opgeleid en voorbereid om ervoor te zorgen dat ze u op elke gewenste manier kunnen helpen. Bovendien zijn ze bereikbaar via sms, oproepen, e-mails en livechat, waardoor het voor u beter wordt.

Verder zijn er een paar stappen die u kunt gebruiken om te voorkomen dat u reclame-e-mails ontvangt. Laten we ze nu eens nader bekijken:

  1.  Het eerste dat u hoeft te doen, is het Gmail-account op uw smartphone of laptop openen
  2. Zodra het programma begint te lopen, gaat u naar het menu Instellingen
  3. Er wordt een nieuwe pagina geopend met een lijst met opties, tik onmiddellijk op het tabblad Inbox
  4. Er verschijnt een andere pagina op uw scherm, tik in het gedeelte Inboxtype op Standaard
  5. Een optie met de naam Categorie├źn is beschikbaar op uw scherm, open deze en schakel de selectievakjes voor Sociaal en Promoties uit
  6. Tik op Opslaan

Als u de instructies in deze blog niet begrijpt, bel dan het Bellen Gmail Support wanneer het u uitkomt.

Gerelateerde Blog :- Stappen om de verwijderde e-mail van Gmail-account te herstellen


Comments

Popular posts from this blog

Hoe Gmail-labels toevoegen?

it service

Hoe Gmail-gespreksweergave inschakelen?